WELCOME TO FAMILIA

MADRE CASH BACK LOYALTY PROGRAM

Postani član Madre familije u nekoliko jednostavnih koraka!
Popuni pristupnicu na kasi bilo kog restorana, a Madre će se pobrinuti za budeš sit i srećan!

*Dostavom podataka, daješ saglasnost za korišćenje istih u svrhu promotivnih aktivnosti u okviru Loyalty programa. Sa svoje strane, BurritoMadre se obavezuje da podatke neće upotrebiti bez tvoje prethodne saglasnosti.

DVE POGODNOSTI KARTICE ILI: ŠTA JE MADRE ZAKUVALA?

Kao i sve u životu i tvoja kartica ima dve strane, samo što su njene obe dobre.

Na ovoj strani sabiraš svaku kupovinu u bilo kom od BurritoMadre restorana i dobijaš bonus. Kako zbir tvojih kupovina raste, tako i Madre pamti i nagrađuje tvoju lojalnost. Bonus možeš da potrošiš već prilikom prve sledeće kupovine i odlučiš da li ćeš da skupljaš bonuse, da ih naknadno trošiš, ili ćeš da kombinuješ ova dva modela.

POKLON DOBRODOŠLICE: tvoju prvu kupovinu nagrađujemo sa 21% vrednosti te kupovine. Dakle, za potrošenih 2.000,00 RSD, Madre te nagrađuje sa 420,00 RSD.

Kao člana Burrito Madre Familije, očekuju te sledeće pogodnosti:

IZNOS KUPOVINE BONUS %
Do 339, RSD 5%
340 - 549,00 RSD 8%
Od 550,00 do 1.299,00 RSD 13%
Preko 1.300,00 RSD 21%

PRIMER:
Za kupovinu u iznosu od 650,00 RSD Madre te nagrađuje sa 13% vrednosti, odnosno sa 84,50 RSD.
Ako sledeći put potrošiš 1.300,00 RSD, račun možeš da platiš sa 1.215,50 RSD iz novčanika i 84,50 RSD sa loyalty kartice, a zbog dinarske potrošnje ponovno zaslužuješ cash back od 13% (158,00 RSD).
U slučaju da odlučiš da akumuliraš bonus, računica je sledeća: pri prvoj kupovini dobijaš, kao i u prethodnom slučaju, 84,50 RSD, ali prilikom druge kupovine ceo iznos želiš da platiš dinarima. S obzirom da ti ovo osigurava viši bonusni rang, u ovom slučaju dobijaš 21% (273,00 RSD), na kartici si u plusu za 357,5 RSD.

*Bonus ne važi u slučaju promotivnog perioda ili za proizvode na akcijskim cenama.
*Ranije ostvareni bonusi mogu se iskoristiti za plaćanje proizvoda koji su na akciji isto kao i za plaćanje računa, ili dela računa, u toku promotivnih perioda.

Mexican Express strana Burrito Madre kartice je klasičan oblik kreditne prepaid kartice i donosi ti nesvakidašnje pogodnosti.

PPOKLON DOBRODOŠLICE:
Sećaš se 420,00RSD nagrade prilikom prve kupovine kao člana porodice? To je iznos koji će biti prvi kredit na tvojoj Mexican Express strani kartice. Ali čak i ako zaboraviš, Madre će se setiti!

Ali, to što Madre ne zaboravlja nije najviše što ova kartica nudi. Svaku tvoju prepaid dopunu nagradićemo sa 5% dodatne vrednosti!

Kada karticu Mexican Express dopuniš sa 5.000,00 RSD, sa njom možeš da platiš račune u iznosu od 5.250,00 RSD, ali pod uslovom da ne koristiš CASH BACK stranu. Ako koristiš i BurritoMadre loyalty program, nagrada se povećava: za 5.000,00 RSD možeš platiš račune u iznosu od 5.770,00 RSD
*Mexican Expres (prepaid) stranu možeš da koristiš za plaćanje računa u svim uslovima (nema ograničenja)


*Burrito Madre kartica se dodeljuje zainteresovanom korisniku besplatno i kao takva ostaje u vlasništvu Squadra group d.o.o.
*Kartica vredi godinu dana od dana prve evidentirane kupovine. Svim aktivnim članovima, nakon tog perioda, licenca za korišćenje se produžava.
*Oštećene ili izgubljene kartice svim aktivnim članovima biće zamenjene novim.

burrito Anonimoso