NAJČEŠĆA PITANJA

Šta je Burrito i odakle dolazi?

Burrito je tradicionalno meksičko jelo koje se sprema od svežih sastojaka mesa, salsi, salata i soseva, a poslužuje se u tortilji.

Da li Burrito Madre spada u Fast food?

Ne, ne spada. Burrito ima zajedničku brzinu služenja ali je hrana dugo kuvana i vešto spremana (neka mesa čak i do 12 sati kuvanja)

Da li je burrito ljuto jelo?

Nije. Burrito je miks koji gost može sam sebi da pripremi. Ukoliko želi ljut burrito, može da ga zaljuti… i to jako zaljuti! 🙂

Da li su limunade od svežeg limuna?

Da. Svakog jutra se cedi limunov sok u koji se dodaje sveže voće i tako pravimo sve naše limunade. Bez dodavanja veštačkih boja ili sirupa.

Da li burrito smeju da jedu osobe
sa ograničenjima u ishrani?

Apsolutno da! Burrito ima vegetarijanski meni. Sami sastavite svoj burrito u zavisnosti od toga na šta ste intolerantni.

Da li mogu da poručim burrito telefonom kako bi me čekao spreman kada dodjem?

Da. Na sajtu postoje kontakt telefoni na kojima možete da poručite burrito koji će vas čekati spreman u restoranu.

Da li je burrito posna hrana?

Može da bude. Postoji vegetarijanski burrito u našoj ponudi.

CAREERS

Želim da radim kod vas. Na koje sve načine mogu da se prijavim za posao?

Možete da pošaljete Vaš CV na našu e-mail adresu info@burritomadre,
a možete i da popunite aplikaciju na našoj stranici Careers.

Šta ja mogu dobiti ukoliko postanem Vaš zaposleni?

Kod nas dobijate razne benefite, a pre svega mogućnost da gradite karijeru. Uz to, od pogodnosti koje smo omogućili za Vas, dobijate: zdravstveno osiguranje, edukaciju, mogućnost napredovanja, uniformu (dve Burrito majice, dve Burrito bluze i jedan Burrito kačket), svakodnevni obrok u restoranu, posebne beneficije za hranu i piće u svim našim restoranima (dodatni popust na hranu i piće u Burritu i kada nisi na poslu, kao i u restoranima Toro, Ambar i Mala fabrika ukusa), staff party (žurka za sve zaposlene u svim našim restoranima)

Koja je zajednička dobit ako postanem Vaš zaposleni?

Ono što zajedno dobijamo je mogućnost da zajedno rastemo i razvijamo se. Na Vama je da budete dovoljno ambiciozni, da želite da se razvijate u našem okruženju,
da radite dobro, predano i da pokažete svoju lojalnost. Na nama je da Vaš potencijal i zalaganje prepoznamo i zajedno nastavimo ka istom cilju.

Kako ja mogu da doprinesem razvoju kompanije ako postanem Vaš zaposleni?

Mi smatramo da su naši zaposleni naš najvažniji resurs. U njih ulažemo, sa njima napredujemo. Smatramo da je svaki zaposleni jednako bitan i važan deo naše velike slagalice. Svaki zaposleni donosi sa sobom novi entuzijazam i novu energiju, novu želju za učenjem i radom. Uz zajednički kontinuiran rad, možemo da postignemo velike rezultate. Na Vama je da svoju snagu prepoznate i samo ukoliko je pravilno usmerite na posao koji radite, videćete kako je uzbudljivo putovanje sa nama.

Kako će kompanija ulagati u mene, a sve u smeru dugoročnog partnerstva?

Ulažemo u Vas iz dana u dan, a sve to vidimo, jer pratimo Vaš svakodnevni napredak. Inicijalna edukacija je ono što dobijate na samom početku Vašeg rada, a zajedno pravimo Vaš plan napredovanja i ulažemo u Vaš razvoj.

Za koliko vremena mogu da napredujem, zapravo da pređem sa niže na višu poziciju?

To zavisi isključivo od Vas. Ukoliko vredno radite, pokažete dovoljno znanja, sigurnosti, inicijative i želje da budete i ostanete deo Burrito porodice, to može biti za jako kratko vreme. Na vama je da pokažete, na nama da to pratimo i prepoznamo. Dobrodošli u Burrito Madre!

burrito Anonimoso