WELCOME TO THE FAMILIA

MADRE CASH BACK LOYALTY PROGRAM

Postani član Madre familije u nekoliko jednostavnih koraka!
Popuni pristupnicu na kasi bilo kog restorana, a Madre će se pobrinuti da budeš sit i srećan!

*Dostavom podataka, daješ saglasnost za korišćenje istih u svrhu promotivnih aktivnosti u okviru Loyalty programa. Sa druge strane, mi se obavezujemo da tvoje podatke nećemo upotrebiti ni za šta drugo bez tvoje prethodne saglasnosti.

DVE POGODNOSTI KARTICE ILI: ŠTA JE MADRE ZAKUVALA?

Kao i sve u životu i tvoja kartica ima dve strane, samo što su njene obe dobre.

Dovoljno je da pokažeš svoju Loyalty karticu u bilo kom BurritoMadre restoranu, a mi ćemo da nagradimo svaku tvoju kupovinu. Bonus možeš da potrošiš već prilikom prve sledeće kupovine ili da skupljaš bonuse, da ih naknadno trošiš, ili ćeš da kombinuješ ova dva modela.

POKLON DOBRODOŠLICE: tvoju prvu kupovinu nagrađujemo sa 21% vrednosti te kupovine. Dakle, za potrošenih 2.000,00 RSD, Madre te nagrađuje sa 420,00 RSD.

Kao člana Burrito Madre Familije, očekuju te sledeće pogodnosti:

IZNOS KUPOVINE BONUS %
Do 339, RSD 5%
340 – 549,00 RSD 8%
Od 550,00 do 1.299,00 RSD 13%
Preko 1.300,00 RSD 21%

PRIMER:
Za kupovinu u iznosu od 650,00 RSD Madre te nagrađuje sa 13% vrednosti, odnosno sa 84,50 RSD.
Ako sledeći put potrošiš 1.300,00 RSD, račun možeš da platiš sa 1.215,50 RSD iz novčanika i 84,50 RSD sa loyalty kartice, a zbog dinarske potrošnje ponovno zaslužuješ cash back od 13% (158,00 RSD).
U slučaju da odlučiš da akumuliraš bonus, računica je sledeća: pri prvoj kupovini dobijaš, kao i u prethodnom slučaju, 84,50 RSD, ali prilikom druge kupovine ceo iznos želiš da platiš dinarima. S obzirom da ti ovo osigurava viši bonusni rang, u ovom slučaju dobijaš 21% (273,00 RSD), na kartici si u plusu za 357,5 RSD.

*Bonus za Cash Back Loyalty programu ne dobijaš za proizvode kada ih prodajemo po akcijskim cenama. Isto tako, bonus za Cash Back program ne dodeljujemo tokom promotivnog perioda.
*Ranije ostvareni bonusi mogu se iskoristiti za plaćanje proizvoda koji su na akciji isto kao i za plaćanje računa, ili dela računa, u toku promotivnih perioda.

Mexican Express strana Burrito Madre kartice je klasičan oblik kreditne prepaid kartice i donosi ti nesvakidašnje pogodnosti.

PPOKLON DOBRODOŠLICE:
Sećaš se 420,00RSD nagrade prilikom prve kupovine kao člana porodice? To je iznos koji će biti prvi kredit na tvojoj Mexican Express strani kartice. Ali čak i ako zaboraviš, Madre će se setiti!

Ali, to što Madre ne zaboravlja nije najviše što ova kartica nudi. Svaku tvoju prepaid dopunu nagradićemo sa 5% dodatne vrednosti!

Kada karticu Mexican Express dopuniš sa 5.000,00 RSD, sa njom možeš da platiš račune u iznosu od 5.250,00 RSD. Ako koristiš i BurritoMadre loyalty program, nagrada se povećava: sa 5.000,00 RSD možeš da platiš račune u iznosu od 6.352,50 RSD
*Mexican Expres (prepaid) stranu možeš da koristiš za plaćanje računa u svim uslovima (nema ograničenja)


*Burrito Madre kartica se dodeljuje zainteresovanom korisniku besplatno i kao takva ostaje u vlasništvu Squadra group d.o.o.
*Kartica vredi godinu dana od dana prve evidentirane kupovine. Svim aktivnim članovima, nakon tog perioda, licenca za korišćenje se produžava.
*Oštećene ili izgubljene kartice svim aktivnim članovima biće zamenjene novim.

BURRITO MADRE
Terazije 27; Karadjordjeva 65; Bulevar Kralja Aleksandra 54
11000 Beograd, Srbija
info@burritomadre.com

Želite da radite kod nas? Pošaljite mail na: career@burritomadre.com

burrito Anonimoso