NAŠA PRIČA

Burrito Madre je jedan od prvih fast casual restorana koji nudi posetiocima koncept brze, a zdrave hrane.

Burrito Madre fast casual restoran počeo je da posluje 2014. godine sa ciljem da Beogradu predstavi ukuse moderne latinoameričke kuhinje, kao i da ponudi brzu, ali zdravu i svežu alternativu standardnim konceptima.

Hrana se sprema po uzoru na recepte poznatog kuvara Richarda Sandovala, a u osnovi svega su prirodne i zdrave namirnice koje se svakog dana nabavljaju sveže i ne ostavljaju se da stoje preko noći. Svoj burrito sami kreirate birajući namirnice koje za njega želite, a mi ga pred vama na servisnoj liniji i pravimo.

 

1. Naš koncept

Osnova našeg koncepta je sveža i zdrava hrana, kao i posvećenost kvalitetu. Veoma dobro shvatamo važnost načina na koji se hrana gaji, priprema i finalno kakvog je ukusa kada se servira. Naš cilj je da svu tu brigu prema hrani osetite već posle prvog zalogaja.

2. Naša hrana

Svi sastojci koji se koriste pri pripremanju naše hrane se kupuju lokalno. Biramo samo najkvalitetnije sastojke koje možemo da nađemo na tržištu, od dobavljača koji dele našu strast prema kvalitetu hrane. Na taj način podržavamo našu privredu kao i sve vredne ljude koji vode pravu brigu o visokom kvalitetu proizvoda koje gaje.

3. Naš proces

Sistem pripremanja hrane koji smo kreirali je veoma brz, a sve zahvaljujući dugom procesu istraživanja i učenja o tome koji su najbolji načini da se sveža hrana pripremi i servira, nudeći svakom gostu svoje bogate nutritivne vrednosti.

burrito Anonimoso